Salontafel

Massieve salontafel op wielen

Een massief vuren salontafel. Bijna onverwoestbaar. Gemaakt van gelamineerd vuren hout, met een minimale laagdikte van 18mm. Een restproduct uit de houtbouw.

Deze salontafel is voorzien van rode kwaliteit zwenkwielen, die gemaakt zijn om zware lasten te kunnen dragen en tegelijk gemakkelijk te blijven rollen en draaien. De wielen zijn ook in andere kleuren leverbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

De salontafel met wielen heeft een afmeting van 75 x 140 cm en een hoogte van 30 cm. De tafel weegt ongeveer 50kg en is afgewerkt met twee lagen blanke meubelolie. De tafel inclusief afwerking kost 399,00 euro, maar is ook zonder afwerking leverbaar voor 299,00 euro.

HOUT IS NOOIT AFVAL gelooft in het hergebruiken van ECHT hout en het benutten van rest-hout. Daarom maken wij allerlei producten, vaak in opdracht, van verschillende soorten rest-hout. Het product wat u van ons koopt is dus maatwerk en zeer vaak uniek in zijn of haar soort.

Afhalen en bezorgen

Deze salontafel kan opgehaald worden, maar we willen hem ook verzenden. Verzendkosten zijn voor de rekening van de koper en kunnen bij interesse opgevraagd worden.

Massieve vuren salontafel op wielen
Vuren salontafel gedetailleerd oppervlak
Massieve vuren salontafel zwenkwiel rood
Alternatieve wielen voor massieve vuren salontafel gietijzer
Alternatieve wielen voor massieve vuren salontafel.