Hangmatstandaard

Hangmatstandaard (prototype)

Een nieuwe hangmat standaard van overgebleven Douglas hout met een warme uitstraling. De hangmat standaard is gemaakt van 10x10 cm Douglas balken die ook voor schuttingen gebruikt worden. De voeten van de hangmat standaard zijn gemaakt van een reststuk hardhout, voor duurzaamheid.

Er past een hangmat in van 250 tot 300 cm, waarbij de hang-hoogte te verstellen is.
Dit exemplaar is een prototype tegen een gereduceerde prijs. Er wordt een hangmat bijgeleverd. De hangmat standaard kost 199,00 en de hangmat 25,00. 
De hangmat standaard wordt onbewerkt geleverd en zal dus met één of twee seizoenen grijs kleuren. Voor 125,00 euro voorzien we de standaard van twee afwerklagen blanke tuinmeubelolie.

HOUT IS NOOIT AFVAL gelooft in het hergebruiken van ECHT hout en het benutten van rest-hout. Daarom maken wij allerlei producten, vaak in opdracht, van verschillende soorten rest-hout. Het product wat u van ons koopt is dus maatwerk en zeer vaak uniek in zijn of haar soort.

Afhalen en bezorgen

Deze hangmat standaard kan opgehaald worden, maar we willen hem ook verzenden. Verzendkosten zijn voor de rekening van de koper en kunnen bij interesse opgevraagd worden.